top of page
Search
  • gautevikdal

2023!

Nyheter om Klang av Oldtid i 2023. Vi feirer 10 år og kan så langt avsløre:


Lørdag 21. januar åpner vi en ny permanent utstilling om bronsealderen på Hå gamle prestegard. Utstillingen er i underetasjen av Jærhuset, er interaktiv med lyd fra våre bronselurer. Konsert er kl 15.30 i den nyoppussede og vinterisolerte låven.


Søndag 26. mars kl 13.00 planlegger vi en konsert på Natvigs minde i Stavanger havn i samarbeid med Engøyholmen Kystkultursenter. Det blir båtskyss med Hundvåg 1 fra sentrum Stavanger. Tema for konserten er "Mytologiens båter" og vi har med oss Nordens fremste arkeolog Flemming Kaul fra Nationalmuseet i København som vil formidle om båtene på helleristningene. Kystkultursentret presenterer litt av sine aktiviteter og planer og vi spiller musikk linket opp til jektefarten langs kysten og eventyret om Trollfjellene. Salg av kaffe og vafler, passet for barn over 10 år.


17. mai er det ti år siden våre bronselurer var ferdige på Jensens bronzestoberi i Danmark. Det blir oppspill på støperiet ved Roskilde og på Brudevælde hvor originalene ble funnet.

Søndag 21. mai kl 16.00 blir det jubileumskonsert i Helliaandskirken i KøbenhavnFra prosessen med å støpe bronselurene7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page